Buitenschoolse opvang

Even bijkomen van school, even niks meer moeten

Even bijkomen van school, even niks meer moeten

Bij aankomst op de buitenschoolse opvang mogen de kinderen even bijkomen van de schooldag en is er ruimte om zijn of haar verhaal aan ons te vertellen. Als iedereen aanwezig en begroet is, is het tijd om gezamenlijk te eten en drinken. Daarna is er tijd voor creativiteit, beweging, sport en spel, experimenteren of lekker helemaal niks doen, dit mag samen of alleen.

Kinderen maken zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult. We geven hierin de ruimte aan het kind, maar dagen ze ook uit om op ontdekking te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en talenten te ontdekken. Bij de BSO is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij! 

Veilig naar de buitenschoolse opvang

Ús Boartersplakje werkt samen met diverse basisscholen in de omgeving van de BSO. We staan op vaste plekken en tijden klaar om de kinderen op te vangen van school. 

Onze pedagogisch medewerkers zijn herkenbaar voor de kinderen. Het voordeel van het werken met vaste gezichten op de BSO. Afhankelijk van de ligging van de school halen wij de kinderen lopend of met de auto op. We hanteren vaste routes, waarbij veiligheid altijd voorop staat!

Talenten ontdekken met DoenKids!

Met het toffe activiteitenprogramma van DoenKids! Bomvol gave, uitdagende én eigen activiteiten, maken we ons aanbod nog breder, leuker en leerzamer voor de kinderen. 

Daarbij vinden we het belangrijk dat een kind zich spelenderwijs ontwikkelt, iedere dag iets nieuws probeert te leren of juist zijn of haar talenten ontdekt.

Activiteiten

Op de gehele opvang van Ús Boartersplakje wordt gewerkt met een thema. Deze worden in een jaarkalender bijgehouden. Er wordt gewerkt met verdieping, verbreding, ontdekking en stimulering van de kinderen. De BSO groep gaat in principe mee in de onderwerpen van het kinderdagverblijf. Deze activiteiten en thema’s worden op leeftijd aangepast. Zodat er voor iedereen uitdaging en interesse is. Wij werken bijvoorbeeld met; sport & spel, koken & bakken & crea bea. Deze zijn elke week en elke maand weer anders.

sun

Locatie & openingsuren

Ús Boartersplakje locatie Bongelhok
De Kolk 1 
9249 MC Frieschepalen
T 06 27 34 14 61

Maandag, Dinsdag, Donderdag 14.00 tot 18.00 uur

Woensdag, Vrijdag 12.00 tot 18.00

AANMELDEN KAN HIER

Benieuwd naar onze opvang?

Maak snel een afspraak om vrijblijvend een kijkje bij ons op de groep te nemen!

Maak hier je afspraak