Peuteropvang

Hier kan je kind spelen, beleven, ontdekken en ontmoeten.

De Krobbedobbe

In een rustige, veilige en plezierige sfeer worden er diverse activiteiten aangeboden zodat ieder kind zich op zijn of haar manier kan ontwikkelen en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

Er wordt gewerkt met thema’s vanuit een VVE methode. VVE staat voor Vroeg-(peuters) en Voorschoolse (kleuters) Educatie. Het programma is gericht op de totale ontwikkeling van het kind

Ontwikkelen in je eigen tempo

Voor peuters is het niet alleen belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat zij lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen. 

Peuters leren spelenderwijs de wereld te ontdekken. Hierbij speelt fantasie en het onderzoeken van spel en leermoment een grote rol. Spelen is de manier voor jou peuter om zich voor te bereiden op de basisschool. 

Door een stimulerende groepsruimte, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we de kinderen uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo bereiden we elk kind gericht voor op de volgende stap. 

Om zo vol zelfvertrouwen de overstap te maken naar de basisschool. 

Dagritme

De peuteropvang is van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Kinderen mogen bij binnenkomst vrij gaan spelen en vinden het vaak gezellig om samen eerst even een puzzeltje te maken, een spelletje te doen of een boekje te lezen om vervolgens vader, moeder of oppas uit te zwaaien. Als de stoeltjes in de kring worden gezet is het een teken dat de dag gaat beginnen. Samen luisteren naar elkaar en naar het ‘thema’ boek van de week. Als de kinderen worden opgehaald zijn ze bezig met klei, dit is iedere dag de afsluitende activiteit. 
Tijdens zowel brengen en halen is er voor ouders en leidster gelegenheid om vragen te stellen of informatie door te geven. 

Elke 3e donderdagochtend van de maand is er een inloopochtend. Ouders kunnen tussen 9.30 uur & 10.00 uur even een kijkje nemen, bakje koffie drinken en is er tijd om vragen te stellen.

Locatie & openingsuren

Ús Boartersplakje
De Bodding 12
9249 MA Frieschepalen
T 0629247671

maandag t/m vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur

AANMELDEN KAN HIER

sun

Benieuwd naar onze opvang?

Maak snel een afspraak om vrijblijvend een kijkje bij ons op de groep te nemen!

Maak hier je afspraak